Er man som en af de mange tusindvis af danskere, som døjer med søvnproblemer (insomni), så det en stærk indikator på, at kroppen ikke har det godt i det den hviler på.
Har man søvnproblemer, er det ikke altid nemt at vide hvorfor, på baggrund af det kan variere fra individ til individ. Derfor er det en god ide, at man tager initiativ og søger profession rådgivning – da man helst ikke skal gå og udskyde problemet for længe, da det kan gøre mere skade end gavn for hver dag der går.

Det man essentielt kan gøre, for at reducere sine søvnproblemer, er faktisk at finde en seng der kan tage vare for ens behov – og ikke bruge andre alternativer såsom søvn medicin eller andre former for midler.
Vender vi tilbage til emnet om professionel rådgivning, tænkes der her, at man fokuserer på ergonomien og ved hjælp af nye teknologiske apparater – er der mulighed for, at få en skræddersyet seng som helt nøjagtig er tilpasset den enkeltes behov, med fokus på ergonomien, helbredet og fremtidige forebyggelse mod skavanker – som f.eks. sengeforhandleren ”Sengespinderiet” har i førsteprioritet ved konsultation med hver enkelt kunde.